Femasol – Diensten

Airco

Airco.

Warmtepomp

Warmtepompen gebruiken dezelfde techniek als uw koelkast of diepvriezer maar dan omgekeerd. In plaats van uw ruimte te koelen, hanteren we hetzelfde proces om uw woning op te warmen. Het is dus een reeds lang gekende, betrouwbare en veilige technologie. In de laatste tien jaar zijn er heel grote sprongen gemaakt op het vlak van efficiëntie en comfort. Dat maakt dat een warmtepomp nu en in de toekomst de meest milieuvriendelijke en energiezuinige optie is voor de verwarming van uw woning. U kan kiezen voor een lucht lucht of een lucht water warmtepomp.

Sanitair

Binnenkort beschikbaar.

Ventilatie

Binnenkort beschikbaar.

Zonnepanelen

Met de aankoop van zonnepanelen koopt u onafhankelijkheid, autonomie. U wordt uw eigen energieproducent: CEO en baas over uw eigen energiecentrale, uw stroomrekening en uw portemonnee. Het maakt niet meer uit of de energieprijzen stijgen. U gebruikt uw eigen, goedkope stroom. En als de prijs van elektriciteit stijgt, verdienen uw panelen zichzelf nog sneller terug ook. Voor de meeste gevallen is een PV installatie op een 6 tal jaar terug verdient bij Groupfema! Waarom dan nog de elektriciteit leveranciers betalen?

Zonneboilers

Een zonneboiler is een zonnecollector waarin de elektromagnetische straling van de zon wordt omgezet in warmte. Het principe van een zonneboiler is eenvoudig: als een tuinslang de hele dag in de zon ligt, wordt het water in de slang erg warm. Zonneboilers maken gebruik van datzelfde principe. Zelfs in de winter als de zon maar een paar uur schijnt, kan zo’n boiler voldoende warm water produceren om te douchen, te wassen of schoon te maken. Sommige systemen leveren ook een bijdrage aan de ruimteverwarming.

Warmtepompboilers

Heeft U niet voldoende dak oppervlakte of U wilt geen zonnecollectoren op het dak? Maar wenst toch te willen besparen op de energiefactuur? Dan zal de warmetepompboiler van AUSTRIA EMAIL de juiste antwoord zijn voor uw behoefte, want met de warmtepompen van AUSTRIA EMAIL kunt u tot 70% op uw factuur voor warm water besparen!

Keuken

Binnenkort beschikbaar.

Badkamer

Binnenkort beschikbaar.